Gay homosexuell sverige bilder på fittor

gay homosexuell sverige bilder på fittor

Så länge den bisarra situationen består, att detta hat mot allt oliktänkande i homofrågor existerar i Sverige, och denna hetsjakt på exgays, vill man ju ogärna avslöja för mycket om sig själv.

För det första behöver jag inte bevisa något för någon, vill du inte tro denna blogg så behöver du inte göra det. Sluta läsa och gå och lev med det du vet och tror dig veta, denna bloggs syfte är inte att omvandla eller övertyga utan endast informera och bjuda på vetenskapliga argument för det vi informerar om.

För det andra har du själv fortfarande inte bevisat att du är annat än RFSL: Du har en del att bevisa, så varsågod, bollen är din. Beträffande inställning till sin "läggning": Man ska ju egentligen ha samma inställning som med andra handikapp. Man bör vara missnöjd, hata och ha negativa tankar, och sedan acceptera eller inte acceptera, det beror väl på hur stark man är.

Och det är där bloggen Homosexualitet och vetenskap kommer in i bilden. Jo, min vän, det finns allt fler svenskar som gått behandling och lever friskt idag, exgays, men få har anledning och vill minnas att de varit homo, man har lagt denna period av sitt liv bakom sig helt och hållet, efter behandlingen lever man ett helt annat liv, därför påträffar du sällan vittnesmål om terapi och personliga erfarenheter på nätet.

De flesta vill inte minnas eländet. Lägg till att den veteskapsbaserade icke-religiösa behandlingen är relativt nu, utvecklats under de senaste åren.

Forskarna kämpar fortfarande med att komplettera de empiriska framgångarna med akademiska studieresultat. Homosex är fel det strider mot naturen och Guds ordning. Samma sak gäller våld m. Att följa det rätta gör att människan mår bra.

Har man dragning till våld, sexuella avvikelser som homo barnsex m. Hej, jag är en del av gruppen ex-gay italienska Schweiz. Jag läste att i Sverige byggde en klinik för homosexuella känslor förändras, jag ville veta om det är över, och vid vilken tidpunkt du till kliniken Vår grupp behöver veta så att vi kan göra detta eftersom trycket i Italien för ett botemedel för att bli ex-gay. Jag har personligen problem med tvångstankar, men det är det ju inte alla som har.

Alla har tvångstankar även om vi inte tänker på dem, men just när de är oönskade så kan de bli ett problem som i mitt fall Därför blev jag nyfiken eftersom jag inte hittar någon som använder KBT behandling av sexuella tvångstankar just i sexuell reorientering. Nicolosi använder dock EMDR, som visat sig vara mycket effektivare än åratal psykoterapi i behandling av trauma. Effektiv effekt på stressnivå efter ett fåtal sessioner. De två stora olika utgångspunkterna jag hittat som inte är religionbaserade härstammar från Dr.

Han verkar arbeta mer kring ens identitet. Är på gång att kontakta honom och be honom utveckla detta då hans hemsida inte tycks utveckla så mycket kring terapin. Min mening är inte att vara hatisk på något sätt. Jag kan förstå att exgays vill gå vidare i sina liv. Andra vill ge något tillbaka. Jag vill tro att du är en av dem. Vill någon verkligen komma åt dig så finns det sätt för den summan pengar du nämner.

Dock ej lagligt -låter som ett polisärende i så fall. Jag förstår inte ditt problem med att vara anonym? Du kan i stort sätt avslöja hela ditt liv och ha en anonym identitet på nätet. Vara hallick, vapensmugglare på Flashback etc. Är nyfiken på vad du menar med att jag har en del att bevisa? Jag har ändå delgivit ganska personlig information här. Jag begär knappast namn, telefonnummer och annan känslig information.

Inget konstigt med att utbyta personlig erfarenhet utan för den skull offra sin anonymitet. Eventuellt kan vi stämma träff mellan fyra ögon på offentlig plats. Om inte det bevisar något så vet inte jag.. Så länge du befinner dig i södra Sverige..

Jag väljer att vara relativt anonym eftersom varken svenska lagen, polisen eller någon annan skulle kunna skydda mina nära och kära från homoradikalisternas hat, hån, hot och påhopp om jag var offentlig, därför är jag tyvärr tvungen att vara anonym.

Hur svårt är det att begripa? Googla på namnet och se hur mycket skit det finns om människan på nätet. Skulle du vilja att dina barn läste sådant om dig varje dag? Jag vill i alla fall inte att mina skulle göra det. På tal om Nicolosi, han kör reparativ terapi som i grunden bygger på den förlegade uppfattningen att homosexualitet är psykisk störning. Idag vet vi att störningen endast till en del är psykisk alltså, om jag får lov att utveckla lite: De övriga delarna är genetiska och sociala, så Nicolosis metoder behöver rejäl uppdatering.

Beträffande EMDR eye movements? KBT däremot hanterar beteende, och beteende ligger mycket närmare de funktioner som är relevanta i sexualitetssammanhang.

Om Throckmorton vet jag inte mycket om. Ge mig tid att läsa på, sen återkommer jag med en åsikt om honom, ifall du vill ha en. Varför är du inriktad på min person så mycket? Varför vill du mejlas och träffas? Vad är det jag personligen kan ge dig som denna min blogg inte kan?? Jag tror att det blev ett missförstånd här. Jag var orolig ett tag att det saknades en dialog här och fattade misstankar. Men nu har vi en! Du kontrade med att jag hade en del att bevisa angående om jag är spion från RFSL.

Gav dig förslag på närmare kontakt då du tidigare uttalat ogillande mot anonymitet - men då blev du misstänksam. Förslagen var bara en motreaktion från min sida. Det vore naturligtvis trevligt att träffa någon som man har ev.

Är inte viktigt till den grad att jag vill inkräkta på ditt liv. Nu kanske vi vet var vi har varandra? EMDR är erkänd världen över, http: Likvärdig med KBT i behandling av trauma. Igentligen handlar det inte specifikt om ögonens rörelser i sig utan bilateral stimulering, t ex handrörelser samtidigt som ögonrörelser.

Nicolosi använder metoden i sammanhang med bearbetning av trauma här kommer reparation in och pornografi. Man visualiserar något samtidigt som den bilaterala stimuleringen. Jag kan förstå tillämpningen om ens sexualitet påverkats som resultat av ett övergrepp men greppar inte riktigt hur det minskar den sexuella attraktionen.

Porrbilden ska betyda mindre för hjärnan, typ sudda bort associationer som etsat sig fast, kanske. Angående att Nicolosi ser homosexuella som sjuka, är det väl hans uttalande om APA: Han säger ju inte rakt ut att den homosexuelle personen är psykiskt störd.

Det blir rörigt det här.. Generna förmodar jag vi inte kan göra så mycket åt just nu. Nu när vi nu klargjort dragningen som sjuklig som steg 1, kan du utveckla vad KBT behandlingen består av? Du har tidigare skrivit att man i varje situation ska utgå ifrån att man är straight tar för givet att du exkluderar all sexuell aktivitet här; hetero och homo Här menar Nicolosi att man ska utveckla djupa naturliga relationer med andra män. Vad är det som blockerar attraktion mot det motsatta könet, utöver attraktion till samma kön?

Jonte Magnusson, du borde lära sig läsa bloggar. Har du frågor eller vill ge feedback finns kommentarerna för det. Skribenterna är inte skyldiga dig något, allra minst att skriva till dig personligen eller möta dig irl. Annars beter du dig som en typisk RFSL-spion på jakt efter sånt som inte angår dig. Andreas, köp inte hans snack! För den som läser Engelska är det bara att läsa boken som fins i länken.

Massor av förklaringar om att gener inte bestämmer sexuell inriktning. Jag skulle tycka att det du skrivit var bra information och jag skulle respektera din åsikt, om det var så att jag tyckte dina så kallade "bevis" ar giltiga som bevis.

Du skriver att "När en kroppsfunktion eller dess beståndsdel inte tjänar sitt syfte är detta ett tecken på något patologiskt i kroppen. Öra som inte hör, öga som inte ser, hjärta som inte slår, matsmältningssystem som inte smälter maten - tycker du att det kan vara så i en fullkomligt frisk organism? Nej, det kan inte vara så. När en funktion inte funkar är det ett tecken på att något är fel i organismen.

Man måste vara två. Alltså, det argumentet är oväsentligt, om man tänker att om en funktion inte fungerar i EN organism är det något fel. Den funktionen fungerar inte i någon människa ensam. De fysiska skador som förekommer mer bland homosexuella än bland heterosexuella är inte en del av homosexualiteten.

Följder av allt hat och alla fördomar som homosexuella får utstå. Samma argument som ovan. Många med en avvikande sexuell läggning mår dåligt av allt hat.

Dessa argument har ingen fakta, eller "dåliga" fakta, bakom sig. Och därför väljer jag att fortsätta tro på det jag väljer. Att trots att man är homosexuell, eller bisexuell, eller pansexuell, eller asexuell, eller transsexuell, är man lika värd som någon heterosexuell.

Och att personer med depression, eller schizofreni, eller ätstörningar, eller som är bipolära, är lika mycket värda som personer utan psykiska sjukdomar. Det är vad jag tror på, och jag kommer inte sluta att tro på det. I alla fall inte på grund av dina "bevis". Hedda, De är inte "mina bevis". De är vedertagna inom all seriös forskning. Jag bara förmedlar vetandet här på denna blogg, detta i och med att homolobbyn stoppar andra medier från att popularisera sanningen läs i bloggen varför.

För det första, det står ingenstans i inlägget att sexualfunktionen går ut på kroppens förmåga att ENSAMT producera avkomma. Det behövs TVÅ för fortplantning. Och poängen är att en homosexuell kropp inte kan fortplanta ens när man är två. Sexualfunktionen uppfyller inte sin funktion i och med att man inte tänder på motsatt kön, medan att "sexa" med samma kön skapar inga barnchanser. För det andra, vilka fysiska skador syftar du på när du skriver att de är "följder av allt hat och alla fördomar som homosexuella får utstå"?

Du gör dig bara till åtlöje. Homosexuella mår dåligt av att de är homosexuella, inte till följd av homofobin eller kritiken mot dem. Samhället "hatar" låt oss använda det ordet om du gillar det så mycket pedofiler också. Skulle du påstå att pedofilerna är psykiskt sjuka just p g a samhällets attityder och inte p g a sin missriktade sexualitet? Det förekommer annars fördomar och diskriminering mot exempelvis Down-folk och schizofrena också.

Skulle du påstå att downar och schizofrena mår dåligt just p g a samhällets attityder mot dem och inte p g a sitt hälsotillstånd? Om vi alla älskade downar skulle de vara friska för det?? Jo, dessa bevis är vetenskapliga fakta. Kolla källorna och se för dig själv. Och det handlar inte om hur mycket man är värd i förhållande till andra. Det har du hittat på i brist på legitima argument, inlägget talar ju inte om människovärde någonstans.

Alla människor är lika mycket värda, Hedda, friska som sjuka. Man kan vara störd utan att vara mindre värd för det. Det handlar om att homosexuella har ohälsa, och vi gör bäst i att hjälpa dem bli friska i stället för att köra med löjliga parader, homopropaganda eller sådant vinklat hjärntvättat tänkande som du exemplifierar här.

M v h Andreas. Varför hatar du homosexuella så mycket? Att du tycker att de inte är värda att själva få avgöra om de vill leva med sin homosexualitet eller inte. Fan alltså, du har så mycket hat inom dig, Hedda Sjöberg.. Man undrar liksom hur du orkar leva.. Tack för din text! Så klart man undrar vad som gick fel liksom. Lättare för mig att förstå nu att det är en störning som man inte kan rå för. För det är ju meningen att mannen och kvinnan ska fortplanta sig så klart.

Hur skulle det se ut annars om alla va Homo. Vi utrotar sig själva. Tycker även att det är bra att dom ska ha lika rättigheter och få känna acceptans. Men helt ärligt, det har gått över styr. Idag känner man ju sig konstig nästan för att man e Hetero.

Sen alla festivaler , galer, Prideflaggor överallt och nu ska dom tydligen måla om postlådorna i regnbågens färger. Min son som va fem år hade gått nån demostration på dagis undra väldigt länge om han va tvungen att gilla killar nu. Nä vi lever i i Kristet land och enligt bibeln ska det vara en man och en kvinna som ska kunna älska med varann och syftet är fortplantning.

Men givetvis ska vi alla ha lika rättigheter. All homosex är en störning. Hur kan man försvara homosex? Đet är osmakligt med homosex och blanda inte ihop det med kärlek,sex är inte kärlek i sig kärlek är större.

Pride är sjukt och missvisande vilket lurar lättklädda människor. Vad är nästa steg inom den sexuella frigörelsen? Kom till listan med Homo: Liksom klart som fan en bög eller flata kommer ha mer fokus på det, om perverst sex innebar allt sex som inte är kuk i fitta.

För snälla berätta hur två bögar då ska kunna ha icke perverst sex tillsammans, bara dem inga kvinnliga kön i närheten, eller tvärt om. Jag blev anklagad för att vara homosexuell. Men friades i rätten som bestod av liberaler och inte konservativa. Riktigt viktigt, det ni skriver om, är tacksam för det! Jag vill bara uppmana och påminna om att försöka vara så respekterande, vetenskapliga, objektiva och hövliga som möjligt i alla inlägg, och att använda ett inte alltför folkligt och subjektivt språk det är inte för att spä på era åsiktsdelares meninger, utan för att övertyga andra som inte vet som ni skriver bloggen gissar jag!

Det ger så mycket mer förtroende bland läsarna, och det gör era motståndare svarslösa iaf de kloka. Tack och lycka till! Men G-punkten sitter väl i analen på killar?

Det finns ju en anledning till varför den isåfall gör det, eller? Dessutom är homosexualitet ett sätt för evolutionen att bromsa in fortplantningen. Alla är inte menade till att få barn. Vi alla har olika uppgifter sen urålders tider, några var till för att jaga, andra leda och föda barn o.

Om alla skulle föda ca 10 barn per person hade det resulterat i överbefolkning, bara ett sidospår. Johanna, G-punkten är något exklusivt kvinnligt. Det finns inga vetenskapliga bevis på att män har en g-punkt. Vare sig i analen eller någon annanstans.

Det finns heller inga bevis på att homosexualitet eller någon av de andra sexuella avvikelserna uppfyller någon funktion i evolutionära sammanhang, annan än att den har samma "funktion" som andra sjukdomar eller störningar: För att bromsa fortplantningen har naturen många fler, bättre mekanismer barnlöshet, sterilitet, krig, ekonomiska incitament m m.

Homosexualitet, om den fanns för bromsens skull, skulle inte behövas. Har vi olika uppgifter? Menar du män och kvinnor? Säg det till våra feminister!: Fick mig att fundera lite.

Författaren har nig rätt. Jag tycker mig kunna ana att homosexuella i större utsträckning verkar ha varit utsatta för övergrepp i barndomen än heteros. Kan det antagandet stämma? Vore intressant att undersöka. Homosexualitet är en ohälsosam störning, eller som vetenskapsfolk säger - patologisk avvikelse.

Varför denna missuppfattning har fått en så stark ställning i vårt samhälle förklarar jag i ett annat inlägg. Detta inlägg handlar om bevis för att homosexualitet är patologisk till sin natur. Det lönar sig att först läsa varför homosexualitet inte är med i WHO: Det hjälper att förstå bakgrunden till friskt-eller-sjukt problematiken.

Och nu till saken: Vad är det som bevisar att homosexualitet är patologisk? Att de inte är friska egentligen, alla våra homisar och flatisar. Trots att jag själv är homo skriver jag "de".

Min mångåriga erfarenhet av upplysningsarbete har lärt mig att det är fel att säga "vi" i dessa sammanhang. Därför skriver jag "de", men kom ihåg: Jag ber om ursäkt för att jag använder lekmannatermer.

Det gör jag för att mina läsare är vanliga människor, också för att jag själv är ingen mediker eller forskare utan återberättar det jag lärt mig från diverse forskningsmaterial och andra primära källor, och i samtal med forskare och läkare.

Jag använder alltid endast primära källor - de flesta finns tyvärr inte på nätet, därav så få länkar. Till att börja med , en liten klargörelse vad gäller definitioner. Homosexualitet kan definieras på olika sätt: Homosexualitet är en variation av sexualitet som karaktäriseras av organismens preferens till individer av samma kön; i sin tur definieras sexualitet som en beståndsdel av organismens fortplantningsfunktion. Det finns i dagsläget tre olika sätt att bevisa att homosexualitet är ohälsosam.

En sexualitet som inte uppfyller sin funktion Människans kropp har en mängd funktioner blodcirkulation, andning, matsmältning, sinnen m fl som var och en bör fungera och tjäna sitt syfte, annars vad är meningen med att de finns? Vetenskapligt talat handlar det om definitionen av levande organism och vilka kriterier måste vara uppfyllda: Fortplantningsfunktionen hos däggdjur, inkl människan, inbegriper sexualitet, den är nödvändig för befruktning. Och detta är sexualitetens enda syfte - att spela roll i fortplantningsprocessen.

Syftet med sexualitet är att bistå vid fortplantning , punkt. Något annat biologiskt syfte har vetenskap aldrig upptäckt. Homosexualitet tjänar inte detta syfte.

När en kroppsfunktion eller dess beståndsdel inte tjänar sitt syfte är detta ett tecken på något patologiskt i kroppen. Om vi föreställer oss en fullkomligt sund frisk organism som inte kan reproducera p g a sin homosexualitet, vad är då orsaken till att fortplantningsfunktionen inte fungerar som den skall och sexualiteten inte uppfyller sitt syfte?

Det är denna avvikelse som är felet. Patologisk avvikelse på vetenskapsspråket heter störning. Homosexualitet förorsakar fysiska skador på kroppen Här använder jag två källor: Missbruk av illegala droger Homo: Frekvens av pedofili Homo: Trohet mot sin partner Homo: Fokusering på perverst sex Homo: Perverst sex i p.

Sex ur vetenskaplig synpunkt är det som ligger inom ramen för sexualitetens uppgift, d v s det som kan leda till befruktning, och det är bara vaginalt samlag penis i vagina och förspel förspelet behövs för upphetsning och utsöndring av försats. Ni vet, personerna ni minns bäst från era amorösa äventyr är ofta de som ni inte har fått. Kanske fått lite, nästan, men sedan en snabb reträtt, ett avvisande. Ett tack, men nej, tack. Så står man där, med tomma händer, värkande hjärta, bultande fitta.

Missförstå mig rätt , jag skulle aldrig kalla mig för faghag. Men kanske är faghagen som icke-erotiskt subjekt, som den ensamma tjejen med kladdig mascara i baren på bögklubben, hittepå. Begären kanske finns där, men de har inget utlopp. Just därför finns de kanske — de är hopplösa, utan biverkningar, också utan ansvar. För er som inte känner till den handlar den om tre manliga homosexuella i Manchester. Varför intresserade serien mig?

Sexscenerna fyllde mig ändå med eufori. Majoriteten av läsarna är kvinnor, både straighta och queera, liksom författarna. Ofta antas publiken vara ung, gärna tonåringar. Som det står på den självklara informationskällan Wikipedia: Tillbaka till min fjortonåring. Men då trodde jag det var mig det var fel på, nu vet jag bättre. Egentligen hade jag nog mer problem med manlighet än med sex. Inte för att jag var oattraherad, men hur skulle jag förhålla mig till dem? Killar var ungefär lika verkliga som troll i min värld.

Jag levde i en helt feminin värld. I Queer As Folk finns det en scen där den unga killen Nathan skriker till sin förbisedda bästis efter att han har haft sex för första gången: Den euforin han kände, kunde jag applicera den på mina egna, rätt dystra sexuella upplevelser? För att inte tala om min egen outtalade queerhet, som jag just då höll på att begrava under tio ton heterosexualitet. Jag sparade ut håret. De är de enda som syns. Deras begär är därför logiska — till skillnad från kärlek mellan kvinnor, som är så försumbar i det allmänna medvetandet att den nästan är ofarlig.

Samtidigt krävde det ingenting av mig. Jag var ju ändå tjej. Buzzfeed är en sajt som saknar analys, för att inte tala om porrsajten, som jag väljer att inte länka till. De tar inte upp sexuell orientering hos kvinnorna de refererar till. Det har förstås mycket med kommersiell porr att göra, hur den görs för män, hur männen i straight porr ofta är totalt oattraktiva, och inte sällan påminner om Bob i Twin Peaks.

Hur det kan vara svårt att identifiera sig med de kvinnor som är med i filmerna, de är liksom inte riktigt på riktigt, det känns sällan som att de har kul, även om man bara fokuserar på själva filmen och inte tänker på hur porrindustrin ser ut.

Idéen om sex som okomplicerat , som euforiskt, som förlösande, är nog centralt för mig här.

...

Och det är där bloggen Homosexualitet och vetenskap kommer in i bilden. Jo, min vän, det finns allt fler svenskar som gått behandling och lever friskt idag, exgays, men få har anledning och vill minnas att de varit homo, man har lagt denna period av sitt liv bakom sig helt och hållet, efter behandlingen lever man ett helt annat liv, därför påträffar du sällan vittnesmål om terapi och personliga erfarenheter på nätet. De flesta vill inte minnas eländet. Lägg till att den veteskapsbaserade icke-religiösa behandlingen är relativt nu, utvecklats under de senaste åren.

Forskarna kämpar fortfarande med att komplettera de empiriska framgångarna med akademiska studieresultat. Homosex är fel det strider mot naturen och Guds ordning. Samma sak gäller våld m. Att följa det rätta gör att människan mår bra. Har man dragning till våld, sexuella avvikelser som homo barnsex m. Hej, jag är en del av gruppen ex-gay italienska Schweiz. Jag läste att i Sverige byggde en klinik för homosexuella känslor förändras, jag ville veta om det är över, och vid vilken tidpunkt du till kliniken Vår grupp behöver veta så att vi kan göra detta eftersom trycket i Italien för ett botemedel för att bli ex-gay.

Jag har personligen problem med tvångstankar, men det är det ju inte alla som har. Alla har tvångstankar även om vi inte tänker på dem, men just när de är oönskade så kan de bli ett problem som i mitt fall Därför blev jag nyfiken eftersom jag inte hittar någon som använder KBT behandling av sexuella tvångstankar just i sexuell reorientering. Nicolosi använder dock EMDR, som visat sig vara mycket effektivare än åratal psykoterapi i behandling av trauma. Effektiv effekt på stressnivå efter ett fåtal sessioner.

De två stora olika utgångspunkterna jag hittat som inte är religionbaserade härstammar från Dr. Han verkar arbeta mer kring ens identitet. Är på gång att kontakta honom och be honom utveckla detta då hans hemsida inte tycks utveckla så mycket kring terapin.

Min mening är inte att vara hatisk på något sätt. Jag kan förstå att exgays vill gå vidare i sina liv. Andra vill ge något tillbaka. Jag vill tro att du är en av dem. Vill någon verkligen komma åt dig så finns det sätt för den summan pengar du nämner. Dock ej lagligt -låter som ett polisärende i så fall. Jag förstår inte ditt problem med att vara anonym? Du kan i stort sätt avslöja hela ditt liv och ha en anonym identitet på nätet. Vara hallick, vapensmugglare på Flashback etc.

Är nyfiken på vad du menar med att jag har en del att bevisa? Jag har ändå delgivit ganska personlig information här. Jag begär knappast namn, telefonnummer och annan känslig information. Inget konstigt med att utbyta personlig erfarenhet utan för den skull offra sin anonymitet.

Eventuellt kan vi stämma träff mellan fyra ögon på offentlig plats. Om inte det bevisar något så vet inte jag.. Så länge du befinner dig i södra Sverige.. Jag väljer att vara relativt anonym eftersom varken svenska lagen, polisen eller någon annan skulle kunna skydda mina nära och kära från homoradikalisternas hat, hån, hot och påhopp om jag var offentlig, därför är jag tyvärr tvungen att vara anonym.

Hur svårt är det att begripa? Googla på namnet och se hur mycket skit det finns om människan på nätet. Skulle du vilja att dina barn läste sådant om dig varje dag?

Jag vill i alla fall inte att mina skulle göra det. På tal om Nicolosi, han kör reparativ terapi som i grunden bygger på den förlegade uppfattningen att homosexualitet är psykisk störning.

Idag vet vi att störningen endast till en del är psykisk alltså, om jag får lov att utveckla lite: De övriga delarna är genetiska och sociala, så Nicolosis metoder behöver rejäl uppdatering.

Beträffande EMDR eye movements? KBT däremot hanterar beteende, och beteende ligger mycket närmare de funktioner som är relevanta i sexualitetssammanhang. Om Throckmorton vet jag inte mycket om. Ge mig tid att läsa på, sen återkommer jag med en åsikt om honom, ifall du vill ha en. Varför är du inriktad på min person så mycket? Varför vill du mejlas och träffas? Vad är det jag personligen kan ge dig som denna min blogg inte kan??

Jag tror att det blev ett missförstånd här. Jag var orolig ett tag att det saknades en dialog här och fattade misstankar. Men nu har vi en! Du kontrade med att jag hade en del att bevisa angående om jag är spion från RFSL. Gav dig förslag på närmare kontakt då du tidigare uttalat ogillande mot anonymitet - men då blev du misstänksam.

Förslagen var bara en motreaktion från min sida. Det vore naturligtvis trevligt att träffa någon som man har ev. Är inte viktigt till den grad att jag vill inkräkta på ditt liv. Nu kanske vi vet var vi har varandra?

EMDR är erkänd världen över, http: Likvärdig med KBT i behandling av trauma. Igentligen handlar det inte specifikt om ögonens rörelser i sig utan bilateral stimulering, t ex handrörelser samtidigt som ögonrörelser. Nicolosi använder metoden i sammanhang med bearbetning av trauma här kommer reparation in och pornografi. Man visualiserar något samtidigt som den bilaterala stimuleringen. Jag kan förstå tillämpningen om ens sexualitet påverkats som resultat av ett övergrepp men greppar inte riktigt hur det minskar den sexuella attraktionen.

Porrbilden ska betyda mindre för hjärnan, typ sudda bort associationer som etsat sig fast, kanske. Angående att Nicolosi ser homosexuella som sjuka, är det väl hans uttalande om APA: Han säger ju inte rakt ut att den homosexuelle personen är psykiskt störd. Det blir rörigt det här.. Generna förmodar jag vi inte kan göra så mycket åt just nu. Nu när vi nu klargjort dragningen som sjuklig som steg 1, kan du utveckla vad KBT behandlingen består av? Du har tidigare skrivit att man i varje situation ska utgå ifrån att man är straight tar för givet att du exkluderar all sexuell aktivitet här; hetero och homo Här menar Nicolosi att man ska utveckla djupa naturliga relationer med andra män.

Vad är det som blockerar attraktion mot det motsatta könet, utöver attraktion till samma kön? Jonte Magnusson, du borde lära sig läsa bloggar. Har du frågor eller vill ge feedback finns kommentarerna för det. Skribenterna är inte skyldiga dig något, allra minst att skriva till dig personligen eller möta dig irl.

Annars beter du dig som en typisk RFSL-spion på jakt efter sånt som inte angår dig. Andreas, köp inte hans snack! För den som läser Engelska är det bara att läsa boken som fins i länken. Massor av förklaringar om att gener inte bestämmer sexuell inriktning. Jag skulle tycka att det du skrivit var bra information och jag skulle respektera din åsikt, om det var så att jag tyckte dina så kallade "bevis" ar giltiga som bevis.

Du skriver att "När en kroppsfunktion eller dess beståndsdel inte tjänar sitt syfte är detta ett tecken på något patologiskt i kroppen. Öra som inte hör, öga som inte ser, hjärta som inte slår, matsmältningssystem som inte smälter maten - tycker du att det kan vara så i en fullkomligt frisk organism? Nej, det kan inte vara så. När en funktion inte funkar är det ett tecken på att något är fel i organismen. Man måste vara två. Alltså, det argumentet är oväsentligt, om man tänker att om en funktion inte fungerar i EN organism är det något fel.

Den funktionen fungerar inte i någon människa ensam. De fysiska skador som förekommer mer bland homosexuella än bland heterosexuella är inte en del av homosexualiteten. Följder av allt hat och alla fördomar som homosexuella får utstå. Samma argument som ovan.

Många med en avvikande sexuell läggning mår dåligt av allt hat. Dessa argument har ingen fakta, eller "dåliga" fakta, bakom sig.

Och därför väljer jag att fortsätta tro på det jag väljer. Att trots att man är homosexuell, eller bisexuell, eller pansexuell, eller asexuell, eller transsexuell, är man lika värd som någon heterosexuell. Och att personer med depression, eller schizofreni, eller ätstörningar, eller som är bipolära, är lika mycket värda som personer utan psykiska sjukdomar. Det är vad jag tror på, och jag kommer inte sluta att tro på det.

I alla fall inte på grund av dina "bevis". Hedda, De är inte "mina bevis". De är vedertagna inom all seriös forskning.

Jag bara förmedlar vetandet här på denna blogg, detta i och med att homolobbyn stoppar andra medier från att popularisera sanningen läs i bloggen varför. För det första, det står ingenstans i inlägget att sexualfunktionen går ut på kroppens förmåga att ENSAMT producera avkomma. Det behövs TVÅ för fortplantning. Och poängen är att en homosexuell kropp inte kan fortplanta ens när man är två. Sexualfunktionen uppfyller inte sin funktion i och med att man inte tänder på motsatt kön, medan att "sexa" med samma kön skapar inga barnchanser.

För det andra, vilka fysiska skador syftar du på när du skriver att de är "följder av allt hat och alla fördomar som homosexuella får utstå"? Du gör dig bara till åtlöje. Homosexuella mår dåligt av att de är homosexuella, inte till följd av homofobin eller kritiken mot dem. Samhället "hatar" låt oss använda det ordet om du gillar det så mycket pedofiler också. Skulle du påstå att pedofilerna är psykiskt sjuka just p g a samhällets attityder och inte p g a sin missriktade sexualitet?

Det förekommer annars fördomar och diskriminering mot exempelvis Down-folk och schizofrena också. Skulle du påstå att downar och schizofrena mår dåligt just p g a samhällets attityder mot dem och inte p g a sitt hälsotillstånd? Om vi alla älskade downar skulle de vara friska för det?? Jo, dessa bevis är vetenskapliga fakta. Kolla källorna och se för dig själv.

Och det handlar inte om hur mycket man är värd i förhållande till andra. Det har du hittat på i brist på legitima argument, inlägget talar ju inte om människovärde någonstans. Alla människor är lika mycket värda, Hedda, friska som sjuka.

Man kan vara störd utan att vara mindre värd för det. Det handlar om att homosexuella har ohälsa, och vi gör bäst i att hjälpa dem bli friska i stället för att köra med löjliga parader, homopropaganda eller sådant vinklat hjärntvättat tänkande som du exemplifierar här.

M v h Andreas. Varför hatar du homosexuella så mycket? Att du tycker att de inte är värda att själva få avgöra om de vill leva med sin homosexualitet eller inte. Fan alltså, du har så mycket hat inom dig, Hedda Sjöberg.. Man undrar liksom hur du orkar leva.. Tack för din text! Så klart man undrar vad som gick fel liksom. Lättare för mig att förstå nu att det är en störning som man inte kan rå för. För det är ju meningen att mannen och kvinnan ska fortplanta sig så klart.

Hur skulle det se ut annars om alla va Homo. Vi utrotar sig själva. Tycker även att det är bra att dom ska ha lika rättigheter och få känna acceptans. Men helt ärligt, det har gått över styr. Idag känner man ju sig konstig nästan för att man e Hetero. Sen alla festivaler , galer, Prideflaggor överallt och nu ska dom tydligen måla om postlådorna i regnbågens färger.

Min son som va fem år hade gått nån demostration på dagis undra väldigt länge om han va tvungen att gilla killar nu. Nä vi lever i i Kristet land och enligt bibeln ska det vara en man och en kvinna som ska kunna älska med varann och syftet är fortplantning. Men givetvis ska vi alla ha lika rättigheter. All homosex är en störning. Hur kan man försvara homosex? Đet är osmakligt med homosex och blanda inte ihop det med kärlek,sex är inte kärlek i sig kärlek är större.

Pride är sjukt och missvisande vilket lurar lättklädda människor. Vad är nästa steg inom den sexuella frigörelsen? Kom till listan med Homo: Liksom klart som fan en bög eller flata kommer ha mer fokus på det, om perverst sex innebar allt sex som inte är kuk i fitta.

För snälla berätta hur två bögar då ska kunna ha icke perverst sex tillsammans, bara dem inga kvinnliga kön i närheten, eller tvärt om. Jag blev anklagad för att vara homosexuell. Men friades i rätten som bestod av liberaler och inte konservativa. Riktigt viktigt, det ni skriver om, är tacksam för det! Jag vill bara uppmana och påminna om att försöka vara så respekterande, vetenskapliga, objektiva och hövliga som möjligt i alla inlägg, och att använda ett inte alltför folkligt och subjektivt språk det är inte för att spä på era åsiktsdelares meninger, utan för att övertyga andra som inte vet som ni skriver bloggen gissar jag!

Det ger så mycket mer förtroende bland läsarna, och det gör era motståndare svarslösa iaf de kloka. Tack och lycka till! Men G-punkten sitter väl i analen på killar? Det finns ju en anledning till varför den isåfall gör det, eller?

Dessutom är homosexualitet ett sätt för evolutionen att bromsa in fortplantningen. Alla är inte menade till att få barn. Vi alla har olika uppgifter sen urålders tider, några var till för att jaga, andra leda och föda barn o. Om alla skulle föda ca 10 barn per person hade det resulterat i överbefolkning, bara ett sidospår. Johanna, G-punkten är något exklusivt kvinnligt. Det finns inga vetenskapliga bevis på att män har en g-punkt. Vare sig i analen eller någon annanstans.

Det finns heller inga bevis på att homosexualitet eller någon av de andra sexuella avvikelserna uppfyller någon funktion i evolutionära sammanhang, annan än att den har samma "funktion" som andra sjukdomar eller störningar: För att bromsa fortplantningen har naturen många fler, bättre mekanismer barnlöshet, sterilitet, krig, ekonomiska incitament m m.

Homosexualitet, om den fanns för bromsens skull, skulle inte behövas. Har vi olika uppgifter? Menar du män och kvinnor? Säg det till våra feminister!: Fick mig att fundera lite. Författaren har nig rätt. Jag tycker mig kunna ana att homosexuella i större utsträckning verkar ha varit utsatta för övergrepp i barndomen än heteros. Kan det antagandet stämma?

Vore intressant att undersöka. Homosexualitet är en ohälsosam störning, eller som vetenskapsfolk säger - patologisk avvikelse. Varför denna missuppfattning har fått en så stark ställning i vårt samhälle förklarar jag i ett annat inlägg. Detta inlägg handlar om bevis för att homosexualitet är patologisk till sin natur. Det lönar sig att först läsa varför homosexualitet inte är med i WHO: Det hjälper att förstå bakgrunden till friskt-eller-sjukt problematiken.

Och nu till saken: Vad är det som bevisar att homosexualitet är patologisk? Att de inte är friska egentligen, alla våra homisar och flatisar. Trots att jag själv är homo skriver jag "de". Min mångåriga erfarenhet av upplysningsarbete har lärt mig att det är fel att säga "vi" i dessa sammanhang. Därför skriver jag "de", men kom ihåg: Jag ber om ursäkt för att jag använder lekmannatermer. Det gör jag för att mina läsare är vanliga människor, också för att jag själv är ingen mediker eller forskare utan återberättar det jag lärt mig från diverse forskningsmaterial och andra primära källor, och i samtal med forskare och läkare.

Jag använder alltid endast primära källor - de flesta finns tyvärr inte på nätet, därav så få länkar. Till att börja med , en liten klargörelse vad gäller definitioner. Homosexualitet kan definieras på olika sätt: Homosexualitet är en variation av sexualitet som karaktäriseras av organismens preferens till individer av samma kön; i sin tur definieras sexualitet som en beståndsdel av organismens fortplantningsfunktion.

Det finns i dagsläget tre olika sätt att bevisa att homosexualitet är ohälsosam. En sexualitet som inte uppfyller sin funktion Människans kropp har en mängd funktioner blodcirkulation, andning, matsmältning, sinnen m fl som var och en bör fungera och tjäna sitt syfte, annars vad är meningen med att de finns? Vetenskapligt talat handlar det om definitionen av levande organism och vilka kriterier måste vara uppfyllda: Fortplantningsfunktionen hos däggdjur, inkl människan, inbegriper sexualitet, den är nödvändig för befruktning.

Och detta är sexualitetens enda syfte - att spela roll i fortplantningsprocessen. Syftet med sexualitet är att bistå vid fortplantning , punkt. Något annat biologiskt syfte har vetenskap aldrig upptäckt. Homosexualitet tjänar inte detta syfte. När en kroppsfunktion eller dess beståndsdel inte tjänar sitt syfte är detta ett tecken på något patologiskt i kroppen. Om vi föreställer oss en fullkomligt sund frisk organism som inte kan reproducera p g a sin homosexualitet, vad är då orsaken till att fortplantningsfunktionen inte fungerar som den skall och sexualiteten inte uppfyller sitt syfte?

Det är denna avvikelse som är felet. Patologisk avvikelse på vetenskapsspråket heter störning. Homosexualitet förorsakar fysiska skador på kroppen Här använder jag två källor: Missbruk av illegala droger Homo: Frekvens av pedofili Homo: Trohet mot sin partner Homo: Fokusering på perverst sex Homo: Perverst sex i p.

Sex ur vetenskaplig synpunkt är det som ligger inom ramen för sexualitetens uppgift, d v s det som kan leda till befruktning, och det är bara vaginalt samlag penis i vagina och förspel förspelet behövs för upphetsning och utsöndring av försats. Allt övrigt sex är perverst enligt ordets etymologiska definition. I vår bevisföring behöver vi enbart punkterna 5 och 9. Könssjukdomar och rektala problem. Det förra vet vi vad det handlar om. Homosexuella är kraftigt överrepresenterade när det gäller hiv, aids, kondylom, klamydia, syfilis och i praktiken allt vad könssjukdom och könssmitta heter.

Det andra syftar på muskelförslappning som bögar får efter regelbundet analsex. Analen är inte skapad för att stoppa saker i den. Ingen försats utsöndras där bak, naturen har inte gjort människans kropp för analsex, och trots att analsex förekommit sedan många tusen år tillbaka källa: Jag var ju ändå tjej. Buzzfeed är en sajt som saknar analys, för att inte tala om porrsajten, som jag väljer att inte länka till. De tar inte upp sexuell orientering hos kvinnorna de refererar till.

Det har förstås mycket med kommersiell porr att göra, hur den görs för män, hur männen i straight porr ofta är totalt oattraktiva, och inte sällan påminner om Bob i Twin Peaks. Hur det kan vara svårt att identifiera sig med de kvinnor som är med i filmerna, de är liksom inte riktigt på riktigt, det känns sällan som att de har kul, även om man bara fokuserar på själva filmen och inte tänker på hur porrindustrin ser ut.

Idéen om sex som okomplicerat , som euforiskt, som förlösande, är nog centralt för mig här. Och det har mestadels varit en dröm för mig. Men om jag kan projicera den på manliga homosexuella, och på så sätt lära mig av dem? Då har i alla fall någon kul i teorin. Jag är medveten om att detta är totalt hittepå, en illusion som formats av obekvämhet med sakernas tillstånd, i min famlande flickhjärna.

Bögar är så utsatta, har historiskt inte haft någon plats, och det är orsaken till många sexuella beteenden. Även Kakan Hermansson har tidigare skrivit om heteros — och Facebooks — syn på ordet "bög". Minsta motstånd kan få vissa män att gå av på mitten", skriver Emilie Roslund.

Knulla Barn är en av Sveriges mest spelade låtar just nu. O'learys bokar av Anton Magnusson efter drevet. Se fotbolls-VM på krogen i Stockholm. Det här är Kvarteret. Här ser du fotbolls-VM Lorentz rensar sin Instagram och släpper ny singel.

Rosésnus lanseras i samband med Almedalen. Kvarteret bokar sina största akter för i år. Svensken, spriten och kapitalet. En blomstrande svensk alkoholbransch.

Priscilla Renea - Coloured. Henrik Appel - Burning Bodies. Leaning into the wind. Jag hade fel Vad blir det för rap. Matjessill - en kärlekshistoria Vet SSU hur tjejer onanerar? Jag hatar att resa Farväl, Spy Bar Daniel Redgert — Hur fan mår han??

FINNISH HOMO PUSSY KNULLA I SKÅNE Missförstå mig rättjag skulle aldrig kalla mig för faghag. Trohet mot sin partner Homo: Det är först här personer grottar ner sig rejält i ångest och svåra tankar. Det finns en hel del människor som spänner sig för att nå sin orgasm. Min mening är inte att vara hatisk på något sätt. Om inte det bevisar något så vet inte jag. Belöningen for upplysningar som leder till att min identiter fastställs låg uppe i tusen kronor sista gången jag kollade.

Gay homosexuell sverige bilder på fittor

Homosexuell escorts sverige escort service i göteborg